Ден на плюшеното мече

на

polo bear

Информатрът за тази история е моята 8-годишна племеница Наталия, която сподели няколко детайла по скайп, докато гласеше своето плюшено мече за събитието утре а аз пишех този материал.

25 ноември е ден на плюшеното мече в Полша. Деца и възрастни имат възможността да празнуват деня като заведат своето плюшено мече на училище или работа, където гордо да го запознаят със своите съученици, учители и колеги и да си поиграят заедно, разбира се. Ако искате вярвайте, но възрастните също носят своите мечета на работа този ден.

“Отново в играта” е програма на Ралф Лорен, която цели да върне обратно в прозиводство емблематични продукти на компанията. Всеки може да гласува. Първите избраници са двойка плюшени мечета в зимни костюмчета. Оригиналното мече е  подарък от екипа на копманията за г-н Лорен по случай неговия рожден ден. Плюшеното мече било облечено в дънково костюмче-копирайки стила който самия Ралф Лорен обича да носи.  Г-н Лорен бил толкова очарован, че това се превърнало в традиция. Всяка година към колекцията бива прибавено ново мече и всеки път облечено в различно костюмче, наподобяващо емблематична дреха на компанията която Ралф Лорен е бил виждан да носи.

 

rl-2-bears

rl-manybears

www.ralphlauren.com

Бъдете част от нашето фейсбук семейство: facebook.com/мечтателките

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s